03-04-2022

Paséalle,

Dankjewel voor de terugkomsessie van gisteren avond. Ik ben zeer blij dat ik mindfulness heb leren kennen via jouw. Dit heeft mijn leven positief veranderd.

 

Veel liefs Annick

 

07/09/2019

Hallo,

het is inmiddels meer dan een jaar geleden dat ik een cursus "mindfulness" bij Paséalle gevolgd heb.

De lessen kwamen op het juiste moment in mijn leven en hebben mij zeker geholpen om er op een moeilijk moment niet onderdoor te gaan.

Ook al doe ik niet meer alle oefeningen dagelijks, heeft er toe bijgedragen dat ik vandaag met een andere instelling in het leven sta.

Je leert jezelf beter kennen en de tijd die je investeert, verdien je door het 'bewuster' leven nadien mooi terug.

De terugkomsessies zijn ook zeer waardevol om ervaringen uit te wisselen en zo telkens een nieuwe aanzet om door te gaan.

Dank je wel Paséalle!

 

CS

 

10/08/2019

"De verschillende mindfulness trainingen die ik bij Pasealle heb gevolgd, hebben me enorm veel bijgebracht. Bij elke training en of terugkomsessie zijn er toch weer andere aspecten, die meer inzicht geven. Loslaten en vooral met je aandacht in het hier en nu te blijven, waar het uiteindelijk te doen is, lukt me steeds wat beter. Dankjewel daarvoor. Pasealle heeft een aangename stem, wat de meditaties zeker een meerwaarde geeft. Een dikke merci voor alle mindfull momentjes en zoveel meer! Zeker een aanrader! Liefs An"

 

08/05/2019

Geniet nog iedere dag ieder moment.... Van het geen ik geleerd heb bij jou Passealle 🍀.... Niet zweverig (wat sommige mogelijk denken) maar bewustwording 🌈

 

05/03/2019

Ik ben  een 2 jaar geleden gestart met mindfulness bij Paséalle ,dit was een zeer aangename ervaring ,voorheen was ik zeer gestresseerd en kon zeer moeilijk tot innerlijke rust komen en hierdoor had ik lichamelijke klachten 
Ik volgde een hele cursus mindfulness waardoor ik beter naar mijn lichaam luister en ook mijn lichaam echt heb leren   kennen,wat zeer belangrijk is om je goed te voelen ,ik doe nu elke dag oefeningen en voel mij echt veel beter in mijn vel ,ik ben zeer blij dat ik die stap gezet heb en ik wil het iedereen aanbevelen om het te leren ,echt een aanrader 

Groetjes H C

 

04/08/2016

"ik stond zeer weigerachtig tegenover het idee dat ik met een burnout zou kunnen zitten .Zelfs een psychologe kreeg me dat niet geduid. Maar al in de eerste sessie toen ACT tevoorschijn getoverd werd, kon ik symptomen herkennen en enigszins aanvaarden dat ik terug rust moest vinden. Sessie per sessie leerde ik mezelf en mijn omgeving anders zien en leerde ik er anders tegenover te staan. Je kan wel degelijk door zelf anders te handelen dingen veranderen, hoewel ik eerst van mening was dat alle anderen beter "in therapie" gingen! En nee, je moet je mening en je waarden daarvoor echt niet veranderen. Want dat wou ik uiteraard net niet. Alles draait net om het "met aandacht doen" even afstand nemen, je eigen waarden bepalen, het waarom in functie van die waarden achterhalen, en daar naar handelen.
Heel eenvoudige en praktische dingen... altijd toepasbaar: werk, relatie, kinderen, familie, vrienden, maar ook ten aanzien van vreemden, wat je op TV ziet, uitspraken in politiek,... Vroeger kwam het allemaal even diep bij mij, maar nu stel ik vast en plaats ik het in functie van mijn waarden en mijn mogelijkheden. Veel relaxter in mijn hoofd en veel gelukkiger met de kleine positieve dingen! (en niet ongelukkiger door de kleine negatieve dingen).

Voel je je wat onwennig bij groepstherapie? Ik vrees dat ik ook nooit de stap gezet zou hebben naar mindfullness... Maar gelukkig zijn er ook individuele sessies op persoonlijke maat.. Zeker een aanrader!"

Mvg A.

 

24/12/2015

 

 Dag Paséalle,
Ik merk dat ik goed bezig ben : ik sta veel bewuster in het leven en ben innerlijk veel rustiger geworden.  Ik kan de drukte opzij zetten en me verdiepen in een ontspannend boek (nooit gedacht dat me dat zou lukken !).  Dit is al enkele maanden zo dus ik geloof erin dat dit stand kan houden. 
Ik wil je hartelijk bedanken voor de leerrijke cursus.  Er ging voor mij toen een nieuwe, onbekende wereld open !!  Dat blijft ik meedragen want het is zo belangrijk voor me !
 
Ik wens jou en je gezin een prachtig 2016 toe !
 
groetjes, 
Goedele
  

20/12/2015

 Hey Paséalle,

 

Er zijn  een aantal dingen in beweging gekomen en gebleven,

de belangrijkste zijn voor mij het feit dat je kunt antwoorden ipv reageren,
de mildheid niet alleen naar anderen maar ook naar mezelf toe,
en leven in het nu, acceptatie van dat wat is........ 
Kleine stapjes voorwaarts...
steeds meer 'a way of life.....'
 Tevens wens ik je-jullie een fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2016
 
Hartelijke groetjes,

 

Petra

 04/04/2015

Wat ik vooral geleerd heb tijdens de lessen mindfulness is het accepteren van alle gebeurtenissen, emoties en gedachten, ook de negatieve. Ik was nogal geneigd om me vooral vast te klampen aan positieve gebeurtenissen, emoties en gedachten. Waardoor wanneer er dan iets negatiefs gebeurde, ik dit altijd probeerde te negeren en te onderdrukken.

Op een bepaald moment moesten we een oefening doen en een hele week negatieve momenten noteren en hoe we ons daarbij voelden. In eerste instantie wou ik die oefening dan ook gewoon niet doen (koppig als ik was). Ondanks dat ik al 16 jaar mediteer en yoga beoefen, wist ik toen nog niet dat je, door ook het negatieve te accepteren, je jezelf veel vrijer voelt.

Nu, dankzij de mindfulness, heb ik geleerd ,dat door gedachten, gevoelens en lichamelijke sensaties op te merken, met acceptatie, dus zonder ze anders te willen hebben dan ze zijn, er meer rust en ruimte onstaat. Dat mijn gedachten en gevoelens niet de werkelijkheid zijn, maar slechts voorbijgaande gebeurtenissen in mijn geest. Door mijn aandacht weer op dit moment te richten, kan ik beter loslaten. Nu begrijp ik het belang van ‘pijn’ te aanvaarden. Nu kan ik de dingen veel beter accepteren en ook loslaten. Zowel het positieve als het negatieve.

Kortom: ik ben erg dankbaar dat ik de mindfulness gevolgd heb bij Paséalle, het heeft me veel dichter bij de realiteit en dus ook bij mezelf gebracht.

Dankjewel Paséalle

Liefs

An

 

30/03/2015

Na enige aarzeling toch ingeschreven voor de cursus..... Mindfulness

't Klinkt misschien voor een buitenstaander een beetje zweverig, mistiek....

Maar niets is minder waar....

't Zet je juist terug meer met de voeten op de grond......

De oefeningen, meditaties aangeleerd tijdens de 8 lessen en de theorie omtrent bouwen goed op..

Door thuis hier ook mee aan de slag te gaan en vooral deze 'simpele' technieken te integreren in het dagelijks leven ervaar ik zeker als heel positief!

LH

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ervaringen deelnemers Mindulness training